01.12.2017

Un any més el nostre club aposta pels Protagonistes del Demà. Aquesta serà la setena edició del Certamen. Els Instituts de Sabadell, Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès hi participen aportant aquells candidats escollits pels seus mèrits, tant acadèmics com va...

30.11.2017

A les portes d'unes dates especials per celebrar, els membres del nostre club, junt amb familiars i amics, vam celebrar l'amistat i servei a la comunitat en el darrer Sopar de Nadal.

16.10.2017


A falta d'un mes per la gala d'entrega del PREMI TENACITAT 2017, la comissió gestora presenta el seu veredicte. Aquest any el guardonat serà el DR. Joaquim Bellmunt, reconegut oncòleg investigador que viu entre Barcelona i Boston.

10.10.2017


La tasca de Lidia ha estat reconeguda en els anys que porta en la gerencia de la Fundació AVAN. Durant el sopar ens han explicat la trajectoria de la Fundació, projectes en els que estan treballant i també algunes de les dificultats amb les que s'han trobat en aquest...

Please reload

ESPERIT ROTARY >

<< Donar de Sí abans que Pensar en Sí >>

Ejemple de l'esperit humanitari dels socis de l'organització Rotary arreu del mon.

El vincle sòlid de companyerisme i la participació en projectess de servei a la comunitat és la principal característica del Club.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Círculo gris
  • Twitter - Grey Circle
  • Google Places - círculo gris

REUNIONS DE TREBALL >

Dimarts a les 21h (quinzenalment)

RESTAURANT SUIS (seu actual)

ALTRES CLUBS DEL VALLÈS

INTERCANVIS JUVENTUT

© 2018 by Rotary Club Sabadell

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now